lotus3

lotus2

lotus1

marleen

Mijn naam is Marleen Booms en ik ben de eigenaar van de praktijk voor coaching en psychodynamische therapie Je bewustZIJN.

Ik heb 25 jaar gewerkt in het basisonderwijs en het speciaal basisonderwijs.

Na het ervaren van een burn-out (2010) ben ik gaan inzien hoe belangrijk het voor mij was om voor mezelf op te komen en te leren om mijn grenzen beter aan te geven. 

Ik heb inmiddels een heel traject afgelegd om te worden wie ik nu ben en te weten wat ik echt wil. Naast dat ik mezelf wil zijn en me vrij wil voelen, wil ik graag anderen begeleiden in het ontdekken van bewustZIJN, in het hier en nu met je eigen mogelijk- en onmogelijkheden. Samen erachter komen hoe het komt dat je bent wie je bent en doet wat je doet. Een zoektocht naar jezelf, jezelf vinden en worden wie je werkelijk bent.

Na een coach-opleiding heb ik de vierjarige opleiding tot psychodynamisch therapeut in juni 2017 afgerond en het diploma 'Master Practitioner' behaald.

Mijn persoonlijke ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ik me nu wil inzetten om anderen anders om te leren gaan met zichzelf. De aanleiding om dat te willen kan verschillende redenen hebben. Om er een paar te noemen: hoge werkdrukbeleving, moeizame relatie met (een van de) ouders, verwerken van (oud) verdriet, hoge eisen stellen aan jezelf, het moeilijk vinden om rust in jezelf te vinden. Ik kan je begeleiden in het leren loslaten van dat wat je niet meer nodig hebt en met het aanleren van ander, gewenst gedrag.

Ben je nieuwsgierig geworden of ik de aangewezen persoon ben om jou verder te helpen? Bel of mail me en we maken een afspraak.

 


© JeBewustZijn 2020 | Template designed by OHSN