lotus3

lotus2

lotus1

Naast individuele coaching/therapie verzorg ik ook een aantal workshops.

  • Hoe werkdruk werkt

Door het volgen van deze workshop kan iemand zich bewust worden van de eigen werkdrukbeleving. Soms wordt de oorzaak van werkdruk buiten zichzelf gelegd en de eigen rol in het omgaan met werkdruk vergeten Tijdens de workshop kan inzicht worden verkregen in wat er wordt gedacht, gevoeld en gedaan wanneer  werkdruk wordt ervaren. Naast deze eigen inzichten kan ook duidelijk worden waarom de ene persoon meer last heeft van werkdruk dan de andere persoon, terwijl de werkomstandigheden nagenoeg gelijk zijn.

  • Een prettig gesprek

In deze  workshop kan iemand zich bewust worden van de eigen manier van communiceren tijdens bijvoorbeeld gesprekken met partner of collega’s. Inzicht kan worden verkregen over taalgebruik en houding van jezelf en de ander. Het duidelijk overbrengen van een boodschap op een prettige manier en het kunnen omgaan met een gesprek dat niet loopt zoals gehoopt  uitgelegd en geoefend.

  • Bewaak je grenzen!

Tijdens deze workshop kan iemand zich bewust worden van hoe, wanneer en waarom je je eigen grenzen  vaststelt en wat maakt dat je er overheen gaat in de werksituatie. NEE zeggen tegen een ander kan soms heel lastig zijn. Ervaren kan worden wat je denkt als je NEE zegt en wat de non-verbale houding  hierbij doet. Inzicht in waarom dit zo is, kan een eerste stap zijn in het beter opkomen voor jezelf op je werk maar ook privé.

Duur van elke workshop: 90 minuten

Kosten: € 250,- inclusief BTW ( voor maximaal 10 personen ), voor meer dan 10 personen wordt € 15,- p.p. extra gerekend. Bij meer dan 20 personen wordt een prijsafspraak gemaakt.

Interesse? Bel me op 062130331 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© JeBewustZijn 2019 | Template designed by OHSN